Az alkalmazásról

aq_block_1-image

A mobil eszközök és mobil alkalmazások térhódításával, valamint az újabb piacok és az általuk nyújtott marketing lehetőségek felismerésével egyre több szálloda számára válik fontossá, hogy önálló alkalmazással is megjelenjenek a mobil piactereken (Android, Windows és iOS).

A SmartHotelInfo alkalmazás a myApps.hu által szállodák számára kifejlesztett mobil alkalmazási keretrendszer, amely alapján az Ön szállodájának megfelelő, egyedi alkalmazás készíthető költséghatékony módon. Az alkalmazás célja bemutatni az érdeklődők részére a hotel szolgáltatásait, a közelben lévő látnivalókat, hasznos információkat – elérhetőségek, posta, gyógyszertár, bankautomata – emellett korszerű, kényelmes és gyors megoldást nyújt a recepció és a vendég közötti online kommunikációra.

Mit kap Ön az alkalmazással?

A szálloda stílusához igazított, egyedi megjelenésű applikációt, melyben az általános információk és bemutatkozás mellett néhány kattintással napi akciókkal és ajánlatokkal láthatja el a vendégeket. Bemutathatja a szálloda szoba kínálatát, a szolgáltatások leírását, a fakultatív pihenési lehetőségeket. A vendégek az alkalmazáson keresztül bárhonnan jelentkezhetnek villámakciókra, szolgáltatásokra (pl.: bowling pálya foglalása, városnéző kirándulás, fitnesz csoport).

„Push” üzenetek küldése

A „push” üzenetek segítségével az alkalmazást használók részére rövid üzeneteket küldhetünk. Az üzenet az SMS értesítőhöz hasonlóan azonnal megérkezik.
Városnéző túrát szeretne szervezni? Vegyen fel egy napi ajánlót, és küldjön róla push üzenetet a vendégeknek. Ők akár a medence partjáról jelezhetik részvételi szándékukat. Napi akciót hirdetett? Vegye fel a napi ajánlatok közé, küldjön üzenetet, és a vendégek azonnal értesülnek róla, olvashatják, akár jelentkezhetnek rá.

Fejlesztési lehetőségek

A SmartHotelInfo keretrendszer felhasználásával egyedi alkalmazást fejlesztünk Önnek. Vállaljuk a hotel arculatának megfelelő mobilalkalmazás kialakítását, publikálását három platformon (iOS, Android, Windows). Az információk menedzseléséhez web alapú szerkesztőségi felületet bocsátunk az Ön kollégái rendelkezésére. Ezen a felületen keresztül szerkesztheti a vendégek egyéni üzenőfalát, a napi ajánlatokat, ellenőrizheti a szolgáltatások foglalását, azonnali üzeneteket küldhet.

A SmartHotelInfo alkalmazás előnyei egy weboldallal szemben

Az alkalmazás a vendég távozása után is tovább él, így a telefonon folyamatos jelenlétet biztosít a hotel számára.
A szálloda vendégei pozitív élményekkel távoznak, ha az applikáció segítségével ott tartózkodásuk alatt gyorsan és kényelmesen intézhették rendeléseiket, foglalásaikat.
A mobil piacterek újabb potenciális piacot jelentenek, hiszen mindhárom marketen megjelenik a hotel logója.
Online szerkesztői felületen gyorsan és költséghatékonyan frissítheti az alkalmazás tartalmát.
Push üzenetet küldhet törzsvendégei számára a szálloda akcióiról, híreiről.
 

Funkciók

Galéria

Szolgáltatások

Ajánlatunk a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

aq_block_1-Koncepció meghatározása

Koncepció meghatározása

Az alkalmazás megjelenésének, funkcióinak kialakítása, az arculati elemek testreszabása, grafikai tervek elkészítése

aq_block_1-Tartalomfeltöltés

Tartalomfeltöltés

Szöveges, képi információk feltöltése a szerkesztőségi rendszerbe. Az alkalmazás funkcióinak beállítása. GPS adatok, bejárási utak rögzítése. Hanganyagok, fordítások elkészítése.

aq_block_1-Publikálás marketre

Publikálás marketre

Publikálás az Android, Windows és iOS piactérre. Marketing elemek készítése, képernyő mentések, bannerek, szórólapok.

aq_block_1-Support szolgáltatás, szerkesztőségi rendszer

Support szolgáltatás, szerkesztőségi rendszer

Support szolgáltatás a mobil felhasználók felé a piactéren keresztüli igények, bejelentések kezelése. Az online szerkesztői felület rendelkezésre bocsátása a szálloda alkalmazottai számára.

aq_block_2-image

Referenciáink

Hotel Balance Lenti

Letöltés marketről:

A Thermal Hotel Balance**** Lenti (Zala megye nyugati részén) modern, mégis természetközeli környezetben, a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark szomszédságában található!
A szálloda kedvező földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető Szlovénia, Horvátország és Ausztria.

Töltse le mobilalkalmazásunkat és tudjon meg mindent a szállodáról, szolgáltatásairól vagy csak azért hogy elsőként értesüljön híreiről, akcióiról.

Az alkalmazás funkciói:

  • információk a szálloda szolgáltatásairól
  • online ajánlatkérés és szobafoglalás
  • gyors elérhetőség
  • hírek
  • látnivalók
  • programajánló
  • hasznos infók
  • push üzenet
  • folyamatosan frissülő ajánlatok, akciók

Alkalmazásaink

2016-05-27
|

Szeged Guide

A Szeged Guide alkalmazás Szeged város kulturális, történelmi és turisztikai szempontból kiemelt jelentőséggel bíró attrakciói, látványosságai bemutatására jött létre.

2016-05-27
|

Baja Guide

Baja a halászlé fővárosa egész évben nagy szeretettel várja vendégeit, nem csak ízletes étkekkel, de csodás természeti és épített környezettel, színes szabadidős programokkal, minden évszakhoz igazodva.

2016-02-23
|

Magyar Látnivalók

Összegyűjtöttük Magyarország nevezetességeit, amelyeket érdemes felkeresnie, ha kirándulását tervezi.
Barangolja be Magyarország kulturális és történelmi, turisztikai kínálatát.

Kapcsolat

Ezt a kapcsolati űrlapot reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi Irányelv és a Google Általános Felhasználási Feltételek érvényesek.